Dziewczynka sama - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Gdańsk], 1655)
Przedstawia dziewczynkę siedzącą na krześle w pustym pomieszczeniu.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora.
Miejsce powstania i datowanie według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.