Andrzej Kempa Ex Libris [Gražina Didelyte]. - Didelyte, Gražina (1938-2007) (1972)
Przedstawia chłopca z otwartą książką w ręku, wijący się napis: Andrzej Kempa Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.