[Afisz. Incipit:] Zespół Artystyczny przy P.U.B.P. i K.P.M.O. Malbork wystawi "Tor przeszkód" Ewy Szymańskiej i Stefana Łosia z muzyką Albina Wolucha ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria Jan Politkowski, opracowanie muzyczne Roman Włodarczyk.