[Kalkreuth] Walldurchgang nach der Brücke hin von Innen gesehen]. (1920)
Przedstawia Redutę Płońską, widok od wewnątrz fortu w kierunku bramy wjazdowej. Stoją Feldwebel Doddeck z żona i córką, 1920 r.