[Kalkreuth] Walldurchgang nach der Brücke hin von Innen gesehen]. ([S.l.], 1920)
Przedstawia Redutę Płońską, widok od wewnątrz fortu w kierunku bramy wjazdowej. Stoją Feldwebel Doddeck z żona i córką, 1920 r.
Tyt. i data: 1. 5. 1920 ołówkiem na obwolucie negatywu, tam też dalsza część opisu: Fort-Aufseher Herr Doddeck Feldwebel nebst Frau und Tochter.
Keywords: Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie