[Afisz teatralny. Incipit] Znajda : Komedia w 3 aktach Niewiarowicza / Teatr Miejski z Słupska. (Teatr Miejski, 1946)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 16.11.1946 r. w Teatrze Miejskim w Słupsku. Reżyseria Bronisław Skąpski.