[Afisz teatralny. Incipit:] W dniach ... w kinie-teatrze "Dom Marynarza" Mar. Woj. ... odegrana zostanie komedia muzyczna Józefa Prutkowskiego p.t. Wczoraj i dziś ... ([Gdynia] : [wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o przedstawieniu od 11-15.09.1945 r. w kinie-teatrze "Domu Marynarza" Skwer Kościuszki 12 (dawne kino "Polonia").
Keywords: Teatr Dramatyczny Marynarki Wojennej (Gdynia); 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Gdynia (woj. pomorskie); Afisz teatralny