Zły stan dojazdów powodem strat ([S.l. : s.n.], 1953)
Przedstawia przyczepę z której wypada przewożony ładunek.
Na plakacie daty: 30 IX 1953 oraz informacja o ukończeniu druku 7 X 1953 r.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty