Gustaw Husak na chwilę po złożeniu wieńca pod pomnikiem / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Gustawa Husaka w trakcie oficjalnej wizyty w na Westerplatte, składa wieniec pod pomnikiem, 1973 r.