[Afisz. Incipit:] Młodociani Artyści m. Tczewa ... odegrają ... sztukę w 3 aktach B. Wrzosa p.t. Przebudzenie ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu w auli Gimnazjum Koedukacyjnego przy ul. Stalina 18 w Tczewie.