[Afisz teatralny. Incipit] Premiera Arcy-zabawnej Farsy Francuskiej Wojna z zonami Henneynena / Teatr Polski w Slupsku. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o premierze 2.06.1946 r. w Teatrze Polskim w Słupsku.