Kellemes Karácsonyt, Boldog Új Évet Kivánnak Galambos Ferencék di. - Drahos, Istvan (1895-1968) (s.n., 1962)
Przedstawia siedzącego starego mężczyznę wypuszczającego ptaszka z klatki, u jego stóp choinka z palącą się świeczką, obok niego siedzi anioł z pakunkiem w ręku, u dołu wije się wstęga z datami 1962 - 1963. Niżej napis: Kellemes Karácsonyt, Boldog Új Évet Kivánnak Galambos Ferencék. Sygn. aut. w obrębie kompoz.