Kellemes Karácsonyt, Boldog Új Évet Kivánnak Galambos Ferencék - Drahos, Istvan (1895-1968).; Galambos, Ferenc (1910-1988). ([S. l. : s.n., 1962)
Przedstawia siedzącego starego mężczyznę wypuszczającego ptaszka z klatki, u jego stóp choinka z palącą się świeczką, obok niego siedzi anioł z pakunkiem w ręku, u dołu wije się wstęga z datami 1962 - 1963. Niżej napis: Kellemes Karácsonyt, Boldog Új Évet Kivánnak Galambos Ferencék. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie nazwisko aut. i data.