Grand Press dziennikarz roku 2008 : telewizyjne relacje z gali. (Press, 2008)
Relacja telewizyjna z gali Grand Press i Dziennikarz Roku, która miała miejsce 17 grudnia 2008 r. Zawiera również nagrania rozmów z laureatami oraz relacjew mediach (m. in. "Wydarzenia" Polsatu, "Fakty" TVN, "Dzień dobry TVN").