Ex Libris Mantero / Fery Antal. - Fery, Antal (1908-1994) ([wydawca nieznany], 1972)
Przedstawia kartę z literą M i gwiazdą, niżej kulę ziemską, na niej napis: Ex Libris, niżej nazwisko autora: Fery Antal. Obok karta z liczbą 75 i bukiet kwiatów przewiązny wstęgą z datą 1972, u dołu: Mantero. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.