Ex Libris Mantero - Fery, Antal (1908-1994).; Mantero, Gianni (1897-1985). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1972)
Przedstawia kartę z literą M i gwiazdą, niżej kulę ziemską, na niej napis: Ex Libris, niżej nazwisko autora: Fery Antal. Obok karta z liczbą 75 i bukiet kwiatów przewiązny wstęgą z datą 1972, u dołu: Mantero. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.
Ekslibris wykonany na 75. urodziny Gianniego Mantero.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w