Górnoślązacy walka o naszą przyszłość toczy się wszelkimi środkami = Oberschlesier der Kampf um unsere Zukunft wird mit allen Mitteln geführt. (Katowice : [s.n., 1921)
Propagandowy druk z okresu plebiscytu.
Data wyd. na podst. treści.
Tekst równol. pol. i niem.
Keywords: Plebiscyt -- Polska -- Śląsk, Górny (region) -- druki ulotne