[Russische Gefangene auf dem Hof der Trainkaserne Langfuhr] (s. n., 1914)
Przedstawia wprowadzenie przez wojska pruskie kolumny jeńców rosyjskich do koszar we Wrzeszczu, widoczna brama wejściowa na teren garnizonu, 1914 r.