121 aukcja map i widoków ziem polskich od XV do XIX wieku : z kolekcji prywatnej Stanisława Szymczyka. Cz. 1 / [katalog oprac. zespół Domu Aukcyjnego Desa Unicum ; fot. cyfrowa Agata i Erazm Ciołkowie]. - Ciołek, Agata; Ciołek, Erazm Jan (1937-2012) (Desa Unicum, 2002)
Wystawa i aukcja: sobota, 30 listopada 2002r., godz. 11.00, Dom Aukcyjny Desa Unicum.