121 aukcja map i widoków ziem polskich od XV do XIX wieku : z kolekcji prywatnej Stanisława Szymczyka. Cz. 1 - Ciołek, Agata; Ciołek, Erazm Jan (1937-2012).; Dom Aukcyjny "Desa Unicum". (Warszawa : Desa Unicum, 2002)
Wystawa i aukcja: sobota, 30 listopada 2002r., godz. 11.00, Dom Aukcyjny Desa Unicum.
Indeksy.
Keywords: Atlasy historyczne -- katalogi aukcyjne; Atlasy historyczne -- kolekcje prywatne -- katalogi wystaw; Katalogi aukcyjne -- Polska -- Warszawa