[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Powiatowe Rady Narodowej w Sztumie z dnia 5 października 1954 r. w sprawie ustalenia ilości, granic i numerów obwodów głosowania ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą granic obwodów głosowania.