[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Powiatowe Rady Narodowej w Sztumie z dnia 5 października 1954 r. w sprawie ustalenia ilości, granic i numerów obwodów głosowania ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą granic obwodów głosowania.
Keywords: Wybory lokalne -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.