Agenci w poczcie - Czapliński, Marek (1940- ).; Fras, Zbigniew (1952-1998). (1996)
Recenzja książki: Poczet agentów polskich / Zbigniew Fras, Włodzimierz Suleja. Wrocław, 1995.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.