[Ulotka. Incipit] Obywatele! Osiem lat minęło we wrześniu ... / Zarząd Okręgu Gdańskiego Polskiego Związku Zachodniego. ([wydawca nieznany], 1947)
Ulotka informująca o Akademii Manifestacyjnej w sali Akademii Lekarskiej 26.10.1947 r.