[Ulotka. Incipit] Obywatele! Osiem lat minęło we wrześniu ... - Polski Związek Zachodni. Okręg Gdański. Zarząd (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka informująca o Akademii Manifestacyjnej w sali Akademii Lekarskiej 26.10.1947 r.
Keywords: Polski Związek Zachodni -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.