Ex Libris Dr. Anna Lerperger / Teubel. - Teubel, Friedrich (1884-1965) (1953)
W obramowaniu opleciony wstęgami i liśćmi ludzki szkielet, u dołu na wijącej się wstędze napis: Ex Libris Dr. Anna Lerperger. Pod ramką ryte nazwisko artysty.