Ul[ica] Rzeźnicka 22 i 2 A-D - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk, 1980)
Przedstawia bloki przy ul. Rzeźnickiej 22-2A-D w Gdańsku, w głębi kościół św. Trójcy ok. 1989 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościół Świętej Trójcy (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie