[Afisz teatralny. Incipit] Pavel Landovsky - Pokój na godziny / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1974)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 22.06.1974 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Abdellah Drissi, scenografia Bruno Sobczak.