Wymiana literacka w dyplomacji publicznej : nowe wyzwania dla instytucji polonistycznych w nowej epoce / Li Yinan. - Li, Yi-nan (1972- ).
Słowa kluczowe: literary exchange, Polish Studies, Poland, China.