Przegląd filmów ze Zbigniewem Cybulskim : 20-22.03.2026. (Klub Żak, 2026)
Plakat z programem przeglądu. W programie: "Popiół i diament", "Do widzenia, do jutra...", "Niewinni czarodzieje". Prelekcję i dyskusję poprowadzi dr hab. Krzysztof Kornacki.