Przegląd filmów ze Zbigniewem Cybulskim : 20-22.03.2026. - Klub Żak (Gdańsk). (Gdańsk : Klub Żak, 2026)
Plakat z programem przeglądu. W programie: "Popiół i diament", "Do widzenia, do jutra...", "Niewinni czarodzieje". Prelekcję i dyskusję poprowadzi dr hab. Krzysztof Kornacki.
Keywords: Cybulski, Zbigniew -- (1904-1966); Klub Żak (Gdańsk); 2001-; Film polski; Imprezy filmowe; Gdańsk (woj. pomorskie); Plakat