Danzig : Breitenbach-Brücke. - Lehmann, Charles (B[erlin] : Ch. L., 1912)
Przedstawia Most Siennicki (niem. Breitenbach-Brücke) w Gdańsku wybudowany w 1912 r.
Data wg przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Mosty -- Polska -- Gdańsk -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe