Ex Libris Haagen Bartram-Jensen F. Saez. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1954)
Przedstawia na pierwszym planie żeglarza za kołem sterowym, za nim róża wiatrów, żaglowiec na wzburzonych falach, delfin i mewa. Sygn. aut. w obrębie kompoz.