Edukacja programowana neurolingwistycznie / Wiesław Sikorski. - Sikorski, Wiesław
Zakres i treść: cele i założenia teoretyczne NLP, specjalne kategorie, nauczanie polisensoryczne, strategia poprawnego pisania.