[Afisz. Incipit] Powiatowy i Miejski Komitet Odbudowy Miasta Stołecznego Warszawy w Malborku organizuje uroczystą akademię ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o akademii 16.01.1955 r. w świetlicy Malborskich Zakładów Roszarniczych.