[Afisz. Incipit] Obejrzyj wystawę szkolnictwa zawodowego wskaże ona sposób zdobycia pełnych kwalifikacji zawodowych. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o wystawie w gdyńskiej Zasadniczej Szkole Zawodowej 11.05-11.06.1952 roku.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.