365 obiadów albo rewia stołowa / projekt J. Bujny, fotografia M. Pazio ; Teatr Wybrzeże. - Bujny, Jarosław (1971- ). (Teatr Wybrzeże, 2001)
Plakat premiery 30.06.2001 r. Sztuka inspirowana książką kucharską pt. 365 obiadów za 5 złotych Lucyny Ćwierczakiewiczowej, reżyseria Wiesław Hołdys. Nazwiska autorów plakatu przy prawej krawędzi.