365 obiadów albo rewia stołowa - Bujny, Jarosław (1971- ).; Pazio, Marcin; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 2001)
Plakat premiery 30.06.2001 r. Sztuka inspirowana książką kucharską pt. 365 obiadów za 5 złotych Lucyny Ćwierczakiewiczowej, reżyseria Wiesław Hołdys. Nazwiska autorów plakatu przy prawej krawędzi.
Miejsce wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.