Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, konserwacja latarń przy głównym wejściu [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1952)
Przedstawia konserwację latarń przy wejściu do Ratusza Głównego Miasta, 1952 r.