Daniel Ernestus Iablonski ss. Th. D. Seren. Ac Pot. Prussiae Regi A Sacris Aul. Et Consil. ... / G. P. Busch. - Busch, Georg Paul ( -1756) (1724)
Przedstawia portret w półpostaci Daniel Ernest Jabłoński (1660-1741), duchownego protestanckiego i działacza religijnego.