Sekretarz KC Łukaszewicz dekoruje Antoniego Suchanka - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia sekretarza KC PZPR Jerzego Łukaszewicza dekorującego malarza Antoniego Suchanka.
Tytuł reka autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczatki na rewersie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk