Prawa nieistniejących zwierząt : skutki abolicjonizmu Gary'ego L. Francione'a / Dariusz Gzyra. - Gzyra, Dariusz
Teoria praw zwierząt Gary'ego L. Francione'a; krytyka stanowiska Francione'a; prawa nieistniejących zwierząt.