[Alte Husarenkaserne Langarten [sic!] Hinterfront] Hof mit alten Gebäuden]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (odb. Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia dawne budynki szpitala św. Barbary, w których mieściły się koszary huzarów, 1908 r.