Ogłoszenie : w oparciu o rozp. Min. Robót Publ. i Spraw Wewnętrznych [...] - Sławiński, Stefan (polityka). (Lębork : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o zakazie przepędzania luzem zwierząt.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła