Balladen -Abend : im Gemeindehause St. Katharinen / Männerverein St. Katharine. ([s.n.], 1925)
Druk z program wieczoru w Gemeindehause (Dom parafialny) przy kościele St. Katharinen (św. Katarzyny) w Gdańsku 19 października 1925 r.