Balladen -Abend : im Gemeindehause St. Katharinen - Männerverein St. Katharine (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1925)
Druk z program wieczoru w Gemeindehause (Dom parafialny) przy kościele St. Katharinen (św. Katarzyny) w Gdańsku 19 października 1925 r.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Kościół św. Katarzyny (Gdańsk, Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie religijne