Weterplatte 50 rocznica : grupa kombatantów z zagranicy z rodzinami / Janusz Uklejewski artysta fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1989)
Przedstawia grupę kombatantów z rodzinami na tle Pomnika Obrońców Wybrzeża na Westerplatte, 01.09.1989 rok.