[Afisz. Incipit] Artyści Teatru "Domu Marynarza" Marynarki Wojennej prezentują na rzecz P.C.K. wesołą rewię ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie 2.06.1946 r. w gdyńskim Domu Kolejarza.