Na straży - Lutomski, Zbigniew (1934- ). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1965)
Przedstawia sylwetę kiosku okrętu podwodnego z marynarzami.
Pod kompozycją po lewej tytuł, po prawej sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy