XXI Indywidulane Mistrzostwa Polski w Boksie 20-23 kwietnia 1950. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o imprezie w dniach 20-23 kwietnia 1950. Hala P.K.S., Gdańsk, ul. Wałowa.
Keywords: Sport -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Zawody sportowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Boks -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne